Radu Lupaş, cofondator Salad Box: La finalul anului vom ajunge cu brandul Salad Box la 115 restaurante în 14 ţări. Noile unităţi se vor deschide în Malta şi Canada

Autor: Iulian Tenchiu 04.11.2019

Povestea Salad Box începe să se scrie în 2011, bazele businessului fiind puse de patru antreprenori locali - Dan Isai, Radu Lupaş, Daniel Lar şi Vlad Lupaş ♦ Un an mai târziu s-a deschis primul restaurant, în Cluj-Napoca.Lanţul de restaurante Salad Box, un concept românesc activ pe segmentul de mâncare sănătoasă, va deschide până la finalul lui 2019 două noi unităţi, în Malta şi Canada, urmând a ajunge astfel la un total de 115 localuri pe 14 pieţe.

La nivel local, lanţul de restaurante deţine 45 de unităţi, urmând ca numărul acestora să creas­că în contexul lansării altor două unităţi în Cluj-Napoca. Pe plan internaţional, Salad Box operează peste 60 de unităţi şi activează în 12 ţări, a spus Radu Lupaş, cofondator al Salad Box, în cadrul conferinţei Franchise Connection 2019. După cele două deschideri din Malta şi Canada, numărul de ţări va creşte la 14. Cea mai mare parte a localurilor Salad Box sunt operate în sistem de franciză.