Producătorii de Salam de Sibiu: Suntem pregătiţi să exportăm în Spania şi Italia în 2020. Vedem deschidere şi din partea Chinei

Autor: Florentina Niţu 04.11.2019

♦ Asociaţia Producătorilor de Salam de Sibiu este formată din şase companii: Agricola Bacău, Salsi Sinaia, Aldis, Reinert, Scandia Food şi Cris Tim, care produc anual, în total, 3.000 de tone de Salam de Sibiu ♦ În 2018, 2% din producţie s-au vândut în Spania, Italia, Franţa, Marea Britanie, Germania.

Salamul de Sibiu, un brand cu o istorie de 100 de ani, urmează să fie răspândit şi pe alte pieţe europene decât piaţa mamă, din 2020 el găsindu-se în meniurile unor restaurante din Spania şi Italia, potrivit lui Carmen Gavrilescu, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Salam de Sibiu.