”Iubire interzisă”: Steve Easterbrook, şeful McDonald's, a fost concediat după ce compania a descoperit că avea o relaţie cu o angajată

Autor: Ştefan Stan 04.11.2019

Steve Easterbrook, şeful McDonald's, a fost concediat după ce compania a descoperit că avea o relaţie cu o angajată, lucru interzis prin politica internă a companiei. Easterbrook este omul care a dus McDonald's în era digitală prin implementarea sistemului de comenzi online şi a livrărilor la locaţie, potrivit Bloomberg.

Boardul cumpaniei a votat vineri să îi oprească mandat lui lui Easterbrook, în vârstă de 52 de ani, după ce au investigat relaţia pe care acesta o avea. Potrivit politicii interne a McDonalds, CEO-ul companiei nu are voie să aibă o relaţie cu nimeni din interiorul firmei. În urma demiterii lui Easterbrook, Chris Kempczinski a fost promovat ca preşedinte şi CEO.

Potrivit The Wall Street Journal, Easterbrook a trimis un email către companie, recunoscând că a fost o greşeală, şi că ”având în vedere valoarea companiei, sunt de acord cu decizia board-ului şi cred că este momentul să merg mai departe”.