Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, numit şef al Cancelariei Prim-Ministrului

Autor: Elena Crangasu 06.11.2019

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost numit, miercuri, şef al cancelariei premierului Ludovic Orban, cu rang de ministru. De asemenea, Orban a semnat încetarea calităţii de consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice, Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase.

”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, Ionel Dancă se numeşte în funcţia de şef al Cancelariei Prim-Ministrului, cu grad de ministru”, se arată în decizia publicat miercuri în Monitorul Oficial.

Tot miercuri a apărut în Monitorul Oficial şi decizia de elivberare din funcţia a lui Costin Mihalache, numit în funcţia de şef al Cancelariei premierului de Viorica Dăncilă.

De asemenea, Ludovic Orban semnat şi decizia de încetare, la cerere, a calităţii de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Mihnea Daniel Năstase, şi a eliberat din funcţie mai mulţi secretari de stat, printre care Adrian Marius Rîndunică şi Cătălin Marian Tutilescu, de la Ministerul Muncii, şi Liana Andreea Negoiţă, la cerere, din cadrul aparatului de lucru al Guvernului.