Dezvoltatorul imobiliar Metropolitan Residence vrea să facă un complex cu 230 de apartamente în nordul Capitalei, proiect de 100 mil.euro

Autor: Roxana Rosu 06.11.2019

Metropolitan Residence, companie controlată de Dan Drăgulin, vrea să investească 100 milioane euro pentru dezvoltarea unui complex rezidenţial cu 230 de apartamente în zona de nord a Bucureştiului.

Proiectul Crown Towers va fi ridicat pe un teren situat în imediata apropiere a Cartierului Francez, în zona Şoseaua Nordului – Herăstrău. Complexul va include, pe lângă locuinţe, şi spaţii de birouri, retail şi un centru de agrement, urmând să fie realizat în două etape.

„Crown Towers va fi un produs nou, care le va oferi stilul de viaţă cosmopolit pe care şi-l doresc, atât prin locaţie, cât şi prin design şi prin servicii, oferindu-le posibilitatea de a-şi personaliza la maximum apartamentele şi punându-le la dispoziţie un sistem smart home care va schimba complet modul de interacţiune cu spaţiul de locuit”, afirmă Silviu Grigorescu, General Manager, Metropolitan Residence.