Diana Pînzari a mizat pe producţia locală de mobilă şi a creat brandul Gora Art Mobila, pe care vrea să îl ducă la 2 mil. lei în 2019

Autor: Georgiana Mihalache 07.11.2019

Fabrica din Argeş are 11 angajaţi, dar colaborează cu pictori, designer, proiectanţi.Antreprenoarea Diana Pînzari a deschis în urmă cu trei ani fabrica Gora Art Mobila în judeţul Argeş, urmând exemplul de antreprenoriat din familia sa, şi produce mobilier pentru proiectele rezidenţiale, de birouri de 700.000 de lei în 2018.

Ţinta pentru 2019 este triplarea busines­sului, iar antreprenoarea vrea să dezvolte compania şi în sistem de franciză. „Am vrut să demonstrez - alături de alţi producători - că românii fac lucruri de calitate şi că merită să pariezi pe piaţa naţională, pe ceea ce produce ţara ta, pe munca angajaţilor din naţia ta şi pe efortul antreprenorilor care nu aleg calea cea mai uşoară“, povesteşte Diana Pînzari.

Ea a avut exemplul tatălui său în antreprenoriat, în domeniul importului şi exportului de mobilier, iar în 2016 a decis să dezvolte un business propriu în producţie, folosind cunştinţele pe care le acumulase deja din lumea de business.