Gothaer mizează pe digitalizare şi vrea să lanseze produse noi, compania închiriind o suprafaţă de 1.500 mp în noul sediu din Globalworth Plaza din Pipera

Autor: Mircea Nica 07.11.2019

Gothaer, parte a grupului german cu acelaşi nume, are o nouă strategie pe termen mediu, care include evoluţii tehnologice şi produse noi, recent asigurătorul luând decizia de a se muta în Globalworth Plaza din Pipera, unde a închiriat o suprafaţă totală de 1.500 mp, spune Leslie Breer, CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări.

„Avem un nou plan pe termen mediu pe care îl implementăm, care include evoluţii teh­no­logice, produse şi obiective noi. Digita­lizarea este o provocare cu care se confruntă în­treaga industrie. Ne bazăm pe participarea la dezvoltările Grupului din care facem parte şi pe abordarea în special a evoluţiilor rele­vante ale pieţei, cum ar fi utilizarea în creştere a instrumentelor de comunicare mo­bilă şi oferirea de soluţii moderne care utili­zea­ză aceste tehnologii“, a spus Leslie Breer, CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări.