O nouă intrare pe piaţa imobiliară: Producătorul de conserve Scandia Food vrea să investească 30 mil.euro într-un proiect rezidenţial la Sibiu

Autor: Roxana Rosu 07.11.2019

Scandia Food, cel mai mare producător de conserve din România, controlat de antreprenori locali, vrea să intre pe sectorul imobiliar, cu o investiţie de 30 milioane euro într-un proiect rezidenţial la Sibiu, amplasat pe platforma logistică a vechii fabrici Scandia.

Complexul va avea o suprafaţă de aproximativ 70.000 de metri pătraţi şi va include 7 clădiri cu regim de înălţime redus cu un total de 600 de apartamente de 2, 3, 4 camere şi studio-uri, spaţii de servicii, peste 800 de locuri de parcare pentru zona rezidenţială şi pentru cea comercială, parcuri şi spaţii verzi, zone de joacă şi de relaxare pentru copii, precum şi o pistă pentru biciclete.

”Am construit Scandia, una dintre cele mai apreciate mărci de succes din România, ce a devenit de-a lungul timpului un business complex. Dezvoltarea unui produs rezidenţial de amploare în Sibiu, oraşul nostru natal, a venit pe fondul evoluţiei pieţei imobiliare precum şi din dorinţa de a răspunde aşteptărilor generaţiilor de tineri activi. Proiectul este în faza de dezvoltare, PUZ -ul este obţinut anul acesta şi suntem deschişi oricăror oportunităţi de asociere sau vânzare către potenţiali parteneri specializaţi  pentru acest proiect de top”, a declarat Andrei Ursulescu, Director General Scandia Food, alături de Ioan Dâmban, responsabil de dezvoltările imobiliare ale întregului grup.