Daniela Secară, BT Capital Partners: Pregătim două noi emisiuni de obligaţiuni în valoare totală de 60-70 milioane de euro

Autor: Tibi Oprea 07.11.2019

BT Capital Partners, divizia de investment banking şi pieţe de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, pregăteşte două noi emisiuni de obligaţiuni prin plasament privat în valoare totală de 60-70 milioane de euro.

“Avem în lucru două noi emisiuni de obligaţiuni în valoare totală de 60-70 milioane de euro. Vor fi efectuate prin plasament privat”, spune Daniela Secară, director general al BT Capital Partners, în cadrul unui eveniment organizat cu ocazia listării unei emisiuni de obligaţiuni a Băncii Internaţionale de Investiţii, fără a menţiona însă emitenţii.

Banca Internaţională de Investiţii a listat joi obligaţiuni de 500 de milioane de lei denominate în moneda naţională la Bursa de la Bucureşti, cu maturitate la trei ani şi o dobândă fixă de 3,98% plătibilă anual.

De asemenea, în cadrul aceluiaşi eveniment, Daniela Secară spune că BT Capital Partners este în curs de listare a obligaţiunilor de 10 milioane lei pentru care clinicile stomatologice Dr. Leahu au închis plasamentul privat în octombrie 2019.