Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital a investit 18 mil. euro în centrul comercial Zalău Value Center. Investiţia a creat şi 600 de locuri de muncă

Autor: Laurentiu Cotu 08.11.2019

Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital, lansat de Martin Slabbert şi Victor Simionov, doi dintre foştii executivi ai NEPI, a finalizat o investiţie de aproximativ 18 mil. euro în realizarea celului mai mare mall din judeţul Salaj, Zalău Value Center, dispus pe o suprafaţă de teren de 54.000 mp, din care aproximativ 19.000 mp sunt destinaţi zonei de retail.

Noul centrul comercial din Zalău a fost dezvoltat pe un teren achiziţionat de la Rominserv (producător de echipamente pentru domeniul energetic), fosta IAIFO, potrivit unor informaţii anterioare. „Demersurile pe care investitorul centrului comercial Zalău Value Center le-a întreprins în municipiu au prins contur, inaugurarea mallului fiind un moment important pentru comunitatea noastră. Este o investiţie de aproape 18 milioane de euro, care creează, pe lângă un ambient plăcut, şi 600 de locuri de muncă“, a declarat Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău, la inaugurarea noului centru comercial.