Campioana Simona Halep a fost lăudată de una dintre cele mai prestigioase reviste din lume: Românca a devenit o forţă constantă

Autor: Mihaela Măncilă 08.11.2019

Simona Halep, în vârstă de 28 de ani, a încheiat anul 2019 pe locul 4 în ierarhia mondială, după ce a fost eliminată din faza grupelor la Turneul Campioanelor. Fostul lider mondial a fost lăudată de una dintre cele mai prestigioase reviste de specialitate din lume, Tennis Magazine. 

Concret, potrivit jurnaliştilor americani, în perioada 2010-2019, Halep a fost inclusă în topul celor mai bune sportive din circuit. Jucătoarea din Constanţa se află pe locul secund, fiind devansată doar de către legendara Serena Williams.

"Numărul 1 mondial, la finalul anilor 2017 şi 2018, românca a devenit o forţă constantă după ce a câştigat şase turnee WTA în 2013. Chiar dacă a fost învinsă în primele trei finale de Grand Slam jucate, Halep a continuat să lupte pentru victoriile de la Roland Garros şi Wimbledon.

Acest lucru a certificat jocul ei şi i-a dat forţa mentală ca să lupte împotriva jucătoarelor care lovesc cu forţă şi în momentele importante", au punctat jurnaliştii de la Tennis Magazine.