Autonom, companie de închirieri auto a fraţilor Ştefan, atrage 95 milioane de lei de la investitori printr-un plasament privat. Cel mai probabil în următoarele săptămâni emisiunea de obligaţiuni va fi listată

Autor: Liviu Popescu 08.11.2019

Vineri la ora 13:02 în sistemul bursei de la Bucureşti a fost procesată tranzacţia prin care compania de închirieri auto Autonom, a atras 95 milioane de lei (20 mil. euro) de la investitori pentru dezvoltarea flotei de autoturisme.

Prin urmare, compania a închis cu succes plasamentul privat, care potrivit informaţiilor ZF a fost intermediat de BTCP şi de BRD, iar emisiunea de obligaţiuni urmează să intre în perioada următoare la tranzacţionare la bursa de la Bucureşti.

“Cel mai probabil în următoarele săptămâni va intra la tranzacţionare, undeva la jumătatea lunii noiembrie, început de decembrie. A fost un plasament privat către clienţii existenţi ai Autonom. Este vorba de un plasament privat de 20 milioane de euro, care va veni pe segmentul principal”, potrivit unor informaţii obţinute de ZF.