Urmează ZF/ Raiffeisen Branduri româneşti, Piatra-Neamţ, joi, 14 noiembrie. Topul celor mai mari companii din judeţul Neamţ: primii 15 jucători au afaceri de 3 mld. lei

Autor: Georgiana Mihalache 11.11.2019

Arcelor Mittal Tubular Products România, princi­palul producător naţional de ţevi de oţel fără sudură, TRW Airbag Systems, care produce componente auto, şi Köber, producătorul de lacuri şi vopsele, sunt cele mai mari trei companii din judeţul Neamţ după cifra de afaceri raportată în 2018.

Ziarul Financiar în parteneriat cu Raiffeisen Bank România ajung joi, 14 noiembrie, la Piatra-Neamţ, pentru a afla de la antreprenorii din judeţ cum au construit bran­durile locale, cum îşi vor adapta strategia pentru a fi în con­tinuare relevanţi într-o piaţă în continuă mişcare.

Cum reuşesc businessuri intrate pe piaţă în urmă cu zeci de ani să convingă în continuare consumatorii să aleagă brandurile pe care le pun pe piaţă? Care sunt investiţiile în brand şi cum se văd în creşterea businessului? Acestea sunt două teme de discuţie care vor fi abordate de antreprenori la conferinţa Branduri româneşti de la Piatra-Neamţ.

Judeţul Neamt ocupă locul 25 în clasamentul celor mai mari judeţe după cifra de afaceri a companiilor în 2017, cu afaceri totale de 11 miliarde de lei, potrivit lucrării „Capitalul privat românesc“, realizată de ZF cu sprijinul PIAROM.

Conferinţa Branduri româneşti ajunge în al optulea oraş, Piatra-Neamţ, în turneul pornit de Ziarul Financiar şi Raiffeisen Bank România în căutarea brandurilor româ­neşti şi a poveştilor antreprenorilor locali.