Lovitură de teatru: La nici două săptămâni de la învestirea guvernului PNL, PSD se pregăteşte să preia din nou puterea. ”Pregătim o moţiune”

Autori: Alexandru Costea , Mediafax 11.11.2019

Senatorul PSD Niculae Bădălău a anunţat că, împreună cu o echipă de colegi din partid, pregăteşte o moţiune de cenzură care va fi depusă în luna februarie, iar în acest fel este convins că social-democraţii vor prelua din nou guvernarea.

"În momentul ăsta, cu o echipă de colegi pregătim moţiunea din februarie şi din februarie eu sunt convins că PSD va prelua guvernarea şi vom avea o guvernare în continuare pentru oameni", a declarat, luni la sediul PSD, Niculae Bădălău.

La începutul săptămânii trecute, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD, care acum este în Opoziţie, va pregăti o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, însă îi lasă pe cei de la PNL „să treacă luna de miere”.

„Acesta e rolul Opoziţiei, nu e normal să se să realizeze o moţiune de cenzură? Îi lăsăm să treacă luna de miere. Pe temele pe care ni le vor da dânşii ( realizarea moţiunii - n.r)”, a afirmat Marcel Ciolacu.