Eugen Teodorovici, despre o posibilă moţiune de cenzură: Nu trebuie să ne jucăm cu aceste instrumente

Autori: Alexandru Costea , Mediafax 11.11.2019

Eugen Teodorovici a declarat, luni, că depunerea unei moţiuni de cenzură este un instrument democratic cu care „nu trebuie să ne jucăm”. Senatorul PSD a precizat că depunerea unei moţiuni trebuie să fie discutată foarte clar deoarece „guvernul unei ţări nu se schimbă de pe o zi pe alta”.

„Nu trebuie să ne jucăm cu aceste instrumente, clar democratice. Trebuie să fie discutate foarte clar discutate, pentru că totuşi guvernul unei ţări nu se schimbă de pe o zi pe altă. Şi orice om politic trebuie să fie în primul rând cu gândul la economia ţării, la ţară. Deci nu trebuie să ne jucăm de-a moţiunile şi astăzi e un guvern, mâine e un alt guvern”, a afirmat Eugen Teodorovici, luni la sediul PSD.

Reacţie vine în contextul în care senatorul PSD Niculae Bădălău a anunţat că, împreună cu o echipă de colegi din partid, pregăteşte o moţiune de cenzură care va fi depusă în luna februarie, iar în acest fel este convins că social-democraţii vor prelua din nou guvernarea.

La începutul săptămânii trecute, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD, care acum este în Opoziţie, va pregăti o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, însă îi lasă pe cei de la PNL „să treacă luna de miere”.