Recrutare surpriză: Felix Daniliuc pleacă de la Raiffeisen la BRD-SocGen. Noua funcţie este de director executiv pentru IMM-uri, cu afaceri între 1 şi 50 mil. euro

Autor: Mircea Nica 12.11.2019

Felix Daniliuc, care a fost timp de doi ani şi cinci luni director executiv la Raiffeisen Bank, a cincea bancă de pe piaţa locală după active, se mută la BRD-SocGen, a treia cea mai mare bancă românească, unde va ocupa tot o poziţie de director executiv, dar care se va concentra pe întreprinderile mici şi mijlocii (IMM) cu o cifră de afaceri între 1 mil. şi 50 mil. euro. 

Daniliuc, care a ocupat din 2017 funcţia de director executiv pe segmentul corporate (companii cu afaceri între 5 şi 50 mil. euro) în cadrul Raiffeisen, se îndreaptă de această dată spre IMM-uri, devenind executiv director SME covarage la BRD-SocGen. Înainte de a ajunge la Raiffeisen Bank, Felix Daniliuc a fost timp de peste şapte ani director general al Raiffeisen Leasing, iar anterior a fost director de vânzări în cadrul Raiffeisen Bank coordonând activitatea de retail a sucursalelor din Bucureşti ale băncii.