Fredrik Stenmo, preşedintele boardului suedezilor de la Medicover: Am făcut trei achiziţii în ultimele 12 luni, România este cea mai activă piaţă pentru noi

Autor: Georgiana Mihalache 13.11.2019

Familia care deţine în România grupul Medicover, dar şi businessul de cosmetice Oriflame şi compania de investiţii Oresa, a investit peste 500 mil. euro în România în ultimii 25 de ani. Diviziile de clinici şi laboratoare ale Medicover se vor dezvolta în continuare în România.



România este o piaţă importantă pentru suedezii de la Medicover, fiind cea mai dinamică din perspectiva achiziţiilor, iar reprezentanţii compa­ni­ei se uită permanent după noi oportu­nităţi, susţine Fredrik Stenmo, preşe­dintele boardului Medicover şi acţio­nar, prezent în România.

„Continuăm să vedem dezvoltare în partea de clinici şi de diagnostic. Ne uităm la achiziţii strategice, este nevoie de mai multă consolidare în sectorul de sănătate. Am făcut trei achiziţii în ultimele 12 luni, este cea mai activă piaţă pentru noi, ne uităm şi sperăm să găsim opor­tunităţi să ne con­so­li­dăm pe piaţă, inves­tind în acelaşi timp în teh­nologie în clinicile pe care le avem“, a spus Fredrik Stenmo.