Cum arată policlinica medicală pentru copii deschisă de reţeaua Regina Maria în cladirea de birouri The Light de la Politehnică. Investiţia în cei 2.000 mp a fost de 2 mil. euro

Autor: Georgiana Mihalache 12.11.2019

Reţeaua de sănătate Regina Maria, al doilea jucător din piaţa de profil, a investit 2 mil euro în policlinica pediatrica The Light din proiectul de birouri cu acelaşi nume din zona Politehnică din Bucuresti.

Operatorul privat targetează 600.000 de pacienţi din zonele Drumul Taberei, Militari, Cotroceni, Orhideea, in contextul in care acestea sunt unul dintre cei mai mari poli de corporatişti din Bucureşti.

"Va fi un centru integrat, vom avea inclusiv brandul Kinetic, pentru recuperare pediatrică şi pentru adulţi, plus o policlinică expres cu disponibilitatea de a trata copiii fără programare în cazul unei urgenţe. Targetăm 15.000 de corporatişti", a spus Fady Chreih, CEO al Regina Maria.

Proiectul The Light este construit de omul de afaceri Ion Rădulea lângă Politehnică, pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală.
Policlinica pediatrică are 100 de angajaţi, dintre care 70 sunt medici, va putea rimi 400 de pacienţi pe zi şi cuprinde o secţie de recoltare, cabi­nete medicale şi o clinică de recuperare medicală şi sportivă.

Jucătorul privat mizează pe dezvoltarea prin clinici în clădirile de birouri, Regina Maria având şapte astfel de cente în Bucureşti, Piteşti şi Timişoara.