Cristian Prichea, Ford România: Puma şi EcoSport vor ajunge la vânzări cumulate de 5.000 de unităţi în 2020 pe piaţa locală. Puma va fi al doilea cel mai bine vândut SUV mic

Autor: Bogdan Alecu 13.11.2019

Mai bine de o treime din vânzările de autoturisme Ford pe piaţa locală vor fi reprezentate de SUV-urile Puma şi EcoSport la Craiova odată cu intrarea în producţie a celui de-al doilea model în toamna acestui an.



La aproape o lună de când Ford România a demarat oficial producţia SUV-ului Puma la Craiova, com­pania a demarat şi vân­zările pe piaţa locală, dealerii având posibilitatea de a primi comenzi pentru model, pentru ca ulterior maşinile să fie livrate începând cu luna ianuarie a acestui an. 

„Cumulat, Ford EcoSport şi Puma vor înregistra vânzări în 2020 în Ro­mânia de circa 4.500 - 5.000 de unităţi, dintre care aproximativ 2.500 de unităţi din modelul Puma şi 2.000 - 2.500 din modelul EcoSport. Cele două modele nu se vor canibaliza, ci com­pleta, în condiţiile în care EcoSPort mizează pe latura practică şi funcţio­nală, iar Puma pe eleganţă“, a spus Cristian Prichea, directorul general al Ford România. Producţia oficială a SUV-ului Puma a demarat la Craiova la începutul lunii octombrie a acestui an.