Compania Elis Group Impex, retailer de branduri de lux pe piaţa locală, estimează afaceri de peste 4 mil. euro în 2019. În 2018, Capodopera by Elis a înregistrat afaceri de 2,8 mil. euro, în creştere cu aproape 30% faţă de anul 2017

Autor: Alexandra Cepăreanu 13.11.2019
Compania Elis Group Impex, care gestionează un magazin multibrand şi două monobrand, toate active pe seg­mentul de premium, estimează că va încheia anul în curs cu afaceri de peste 4 mil. euro, în creştere cu aproximativ 45% faţă de 2018, au spus fraţii Shlomi şi Michael Tetruashvili, cofonda­torii companiei, într-un interviu pentru ZF.

„Am încheiat anul 2017 cu 2,2 milioane de euro, în 2018 am înregistrat o cifră de afaceri de 2,8 milioane de euro, iar anul acesta vom ajunge la 4 milioane de euro“, a spus Michael Tetruashvili.

Compania Elis Group Impex gestio­nează activitatea a trei magazine ce poartă nume diferite, deschise în Capitală şi care vând îmbrăcăminte şi încălţăminte de lux. Magazinul multi­brand poartă numele de Capodopera by Elis şi are în portofoliu aproximativ 15 branduri de lux precum Dsquared2, Neil Barett, Les Hommes, Plein Sport, Giuseppe Zanotti sau Hackett London. Acesta este amplasat pe Bulevardul Unirii din Capitală. Celelalte două magazine - DSQUARED2 şi Elisabetta Franchi - sunt monobrand şi sunt operate în sistem de franciză, fiind amplasate în galeria comercială The Grand din cadrul hotelului de cinci stele JW Marriott din Bucureşti.