Dezvoltatorul One United demarează construcţia birourilor One Cotroceni Park de la viitoarea staţie de metrou Academiei: este cel mai mare proiect de regenerare urbană din zona centrală a Bucureştiului, pe un teren de 5,8 hectare

Autor: Bogdan Alecu 14.11.2019
One United Properties, dezvoltatorul controlat de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, a obţinut autorizaţia de construire pentru prima fază a proiectului de birouri One Cotroceni Park, un business park cu suprafaţă brută închiriabilă (gross lettable area) de 80.000 mp.

„Marcăm în acest moment startul celui mai mare proiect de regenerare urbană din zona centrală a Bucureştiului, pe un teren de 5,8 hectare“, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division, One United Properties.

În premieră pentru un proiect de birouri din Bucureşti, proiectul One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea staţie de metrou Academia Militară printr-un pasaj subteran. Până acum doar două centre comerciale din Capitală au acces direct la metrou – Sun Plaza şi Unirea Shopping Center.