Urmează Gala ZF 2019, 21 noiembrie 30 de ani de capitalism, 30 de ani de business în România, 3 generaţii de antreprenori. Cine duce România mai departe şi unde?

Autor: Alina-Elena Vasiliu 18.11.2019

Gala ZF, cel mai important eveniment de business al anului, marchează anul acesta pe 21 noiembrie 2019 aniversarea a 30 de ani de business în România, ani care au „creionat“ trei generaţii de antreprenori. Vom încerca să răspundem împreună la întrebările pentru viitor: cine duce România mai departe şi care este viitorul Europei Centrale şi de Est? Cum arăta peisajul de business în 2015?



„ZFuture. Mereu tânăr, mereu antre­prenor“ a fost numele sub care s-a desfăşurat gala Ziarului Financiar în 2015, reunind antreprenori, directori, manageri români şi străini, la început de drum sau deja cu o carieră consistentă în spate, persoane care şi-au pus amprenta asupra economiei româneşti.

În cadrul galei, Ziarul Financiar a premiat atât tinerii antreprenori care şi-au spus poveştile de succes în cadrul emisiunii de business ZF Live, cât şi cele mai valoroase companii din România, cu impact asupra economiei româneşti.