Fondul de investiţii ROCA preia 30% din acţiunile platformei de food delivery Yellow.Menu într-o tranzacţie de 300.000 de euro

Autor: Cristina Bellu 19.11.2019

Yellow Restaurant, compania care operează platforma, a raportat pierderi de 192.017 lei în 2018.



Platforma de investiţii şi management ROCA, destinată companiilor româneşti în dificultate, anunţă preluarea a 30% din acţiunile Yellow Restaurant SRL, companie care deţine şi operează platforma de food delivery şi aplicaţia Yellow.Menu., într-o tranzacţie de 300.000 de euro.

Decizia investitorului vine ca urmare a performanţelor înregistrate pe piaţa de delivery la nivel european, şi ca urmare a trendului crescător în care acestea se încadrează,  indicând un potenţial de dezvoltare şi în viitor.

„Dintre cele trei segmente din piaţa de food - restaurante clasice, agregatori şi businessuri integrate de livrări, ultimul a atins rezultate remarcabile în ultimul deceniu. Am intrat ca parteneri în Yellow.Menu datorită acestor cote înalte de performanţă pentru nişa delivery şi credem că putem aduce plus valoare atât în companie cât şi la nivel de piaţă. Investiţia ROCA este dedicată în totalitate dezvoltării şi avem siguranţa că se va capitaliza într-un timp scurt”, explică Alexandru Tănase, Manager Investiţii ROCA.