CMS a promovat-o pe Ana Radnev la conducerea departamentului de drept bancar şi financiar în cadrul biroului din România

Autor: Cristina Bellu 19.11.2019

Firma de avocatură CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP – SCP a promovat-o pe Ana Radnev la conducerea departamentului de drept bancar şi financiar din CMS România, începând cu 1 noiembrie 2019.

Ana Radnev este partener cu dublă specializare, pe drept român şi englez şi are o experienţă de peste 20 de ani în tranzacţii de finanţare internaţionale şi locale, fiind recunoscută de clasamentele juridice internaţionale ca unul dintre avocaţii de top din regiunea central-est europeană. În contextul creşterii interesului investiţional în regiune, CMS a „repatriat-o” pe Ana Radnev în biroul din Bucureşti în mai 2019.

Ea face parte din echipa CMS încă de la începutul activităţii CMS în România, alăturându-se biroului din Bucureşti în 1999. Ulterior, Ana Radnev s-a relocat la Londra, perioadă în care s-a specializat şi în dreptul englez, concentrându-se pe zona financiar-bancară şi urcând în ierarhia firmei până la poziţia de partener. Practica sa a continuat la nivel internaţional şi, timp de peste 20 ani, a coordonat numeroase tranzacţii de finanţare în toată regiunea central-sud europeană.

În toată această perioadă a continuat să lucreze pe tranzacţii în România, păstrându-şi legăturile cu clienţii şi colegii din alte societăţi de avocatură.  
CMS este a cincea firmă de avocatură ca mărime din lume, având 4.800 avocaţi şi peste 1.100 parteneri în 41 de ţări. Strategia biroului local din Bucureşti este de a continua dezvoltarea practicii regionale ca parte integrantă a abordării globale a CMS.

„Preluarea de către Ana Radnev a conducerii grupului bancar, alături de angajările recente pe care le-am făcut în grupul bancar-financiar, vine să consolideze poziţia de hub regional al biroului CMS Bucureşti şi aduce acea masă critică dezvoltării practicii noastre de tranzacţii trans-frontaliere. Ana Radnev aduce o expertiză unică în asistarea clienţilor din infrastructură, tehnologie şi servicii medicale, întărind capacitatea biroului din Bucureşti de a reprezenta clienţii în tranzacţii strategice, cum ar fi asistarea sponsorilor în finanţări de proiecte şi de achiziţii.”, explică Gabriel Sidere, Managing Partner CMS România.