Viorica Dăncilă: Eu nu am aroganţa de a crede că voi fi un preşedinte ideal

Autor: Elena Crangasu 19.11.2019

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidenţiale, l-a criticat marţi pe Klaus Iohannis, care, ”din nepăsare şi de teama neputinţei, nu a făcut nimic în cinci ani de mandat”, afirmând că ea nu are aroganţa de a crede că va fi un preşedinte ideal, dar că va fi unul mai bun decât precedesorii săi. 

”Am avut prea mult timp un Preşedinte spectator la Cotroceni, un Preşedinte care, din nepăsare şi de teama neputinţei, nu a făcut nimic în 5 ani de mandat. Am dovedit că nu mi-e frică de muncă şi de asumare. Am fost în fruntea Guvernului şi ştiu bine care sunt problemele ţării şi nevoile românilor. Şi nu, eu nu am aroganţa de a crede că voi fi un Preşedinte ideal, dar voi fi un Preşedinte mai bun decât predecesorii mei, pentru că îmi pasă de ţara mea şi muncesc pentru oameni”, a scris pe Facebook Viorica Dăncilă.

Ea a menţionat că ”niciun român care va bate la uşa Palatului Cotroceni nu va rămâne fără răspuns sau sprijin” din partea sa.

”România are nevoie mai mult ca oricând de un Preşedinte implicat şi prezent”, a conchis candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.