Grupul norvegian Vard, unul dintre cei mai mari constructori de nave, şi-a făcut firmă de HR. Grupul Vard a avut un număr mediu de circa 5.000 de angajaţi în companiile pe care le deţine în România, respectiv şantierele navale Vard Tulcea şi Vard Brăila

Autor: Ramona Cornea 26.11.2019
Grupul norvegian Vard, activ pe piaţa din România cu şantierele navale Vard Tulcea şi Vard Brăila, a înfiinţat o companie spe­cializată în recrutarea de forţă de muncă temporară în luna august a acestui an, arată datele de pe plat­forma de analiză a com­paniilor Confidas.ro.

Firma Vard International Services a fost înfiinţată pentru a gestiona angajaţii pe care compania îi are deja, dar nu are încă activitate, spun reprezen­tan­ţii companiei.

„Compania nu are activi­ta­te, a fost o idee pe care vom vedea dacă o pu­nem în prac­tică. Planul era să menţinem mun­citorii străini pe care îi aveam deja, să eficientizăm resursele pe care le avem deja. Nu vrem să mai aducem alţi mun­citori stră­ini, prioritatea noas­tră este să atra­gem muncitori din Ro­mânia“, spun repre­zen­tanţii Vard Interna­tional Services.