Ce au fost şi ce au ajuns: Eugen Teodorovici susţine că ar putea merge în instanţă dacă va fi demis de la conducerea PSD

Autori: Diana Grigore , Mediafax 26.11.2019

Eugen Teodorovici a declarat, marţi seară, că nu exclude varianta de a merge în instanţă dacă va fi demis din funcţia de preşedinte executiv al PSD. 

„Haideţi să discutăm întâi în CEx. Nu exclud nimic în viaţă. Totuşi ceva se exclude, încălcarea unor principii şi a unor elemente foarte clare. V-am spus, caracter şi principii”, a spus Eugen Teodorovici, înainte de Comitetul Executiv al PSD, întrebat dacă ia în calcul să meargă în instanţă dacă va fi înlăturat din funcţia de preşedinte executiv al partidului.

El a adăugat că trebuie organizat un Congres în PSD, însă cu respectarea paşilor procedurali.

„Să vedem întâi ce se discută în CEx. Un Congres trebuie făcut cât mai repede, dar ţinând cont de nişte etape care ar trebui să fie parcurse. Ţinând cont de ceea ce înseamnă la nivel local o discuţie, conferinţele necesare, toţi paşii pentru a pregăti cu adevărat un Congres, inclusiv poate modificări de statut. Poate sunt elemente care ar trebnui aduse ca modificare pentru că lumea de la noi asta aşteaptă, un cod de conduită, de integritate”, a subliniat Teodorovici.