Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor consideră demisia fiind un act unilateral: Nu pot cere demisia cuiva

Autori: Ana Petrescu , Mediafax 26.11.2019

Marcel Ciolacu a declarat că demisia este un act unilateral şi că nu poate cere el demisia cuiva. Acesta a precizat că nu vreau să comenteze pe marginea faptului că Eugen Teodorovici nu vrea să plece din funcţia de preşedinte executiv al PSD.

„Nu comentez ce spun colegii mei. E decizia dânsului (întrebat cum vede că Eugen Teodorovici nu îşi dă demisia – n.r.)”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seara, înaintea CEx al PSD.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai spus că demisia e un act unilateral şi nu poate cuiva un astfel de lucru.

„Mi-aş dori foarte mult să fac declaraţii după CEx. Demisia este un act unilateral. Eu nu sunt în măsură să o iau. Nu pot cere demisia cuiva”, a conchis Marcel Ciolacu.

CEx al PSD se reuneşte marţi seara la sediul partidului din Kiseleff.

Marcel Ciolacu a avut o întâlnire cu Viorica Dăncilă, luni, pe care ulterior a anunţat-o pe Facebook şi i-a comunicat că se va întâlni cu liderii organizaţiilor judeţene. Surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, că Viorica Dăncilă ar fi acceptat să demisioneze de la şefia PSD, în schimbul unul loc pe lista la alegerile parlamentare şi şefia organizaţiei de femei.

Marcel Ciolacu ar vrea să preia interimar şefia partidului, iar Paul Stănescu interimar pe cea de secretar general al PSD.