Afaceri de la zero. Antreprenoarea Lilia Dorofte produce genţi şi accesorii din piele sub brandul Koja Concept într-un atelier din Iaşi şi aşteaptă 55.000 euro

Autor: Georgiana Mihalache 27.11.2019

Sunt mereu influenţată de ceea ce mă înconjoară, de vreme l În toamna aceasta am foarte mult portocaliu şi verde pentru că au fost culorile din natură.



De la un program de master în marketing şi comunicare în afaceri până la antreprenoriat a fost doar un pas pentru Lilia Dorofte, o antreprenoare din Iaşi, care a intrat în lumea de business în 2016, când a creat brandul Koja Concept. Astăzi produce genţi, rucsacuri, portofele personalizate din piele în atelierul său alături de doi angajaţi şi are ambiţii de a trece graniţele cu produsele „made in România“.

„Koja Concept este un atelier unde realizăm produse unicat, personalizate, prin tehnica prelucrării pieilor. Totul a început de la ideea de a crea lucruri personalizate, pentru că am constatat că în piaţă exista o nişă pe acest domeniu, iar noi am fructifi­cat-o“, a povestit Lilia Dorofte.