Diverta investeşte în rebrandingul librăriilor: Acest lucru se vede în creşterea cu 5% a bonului mediu. Retailerul va deschide săptămâna viitoare librăria cu numărul 30 după ce a finalizat o investiţie de 200.000 de euro în rebrandingul magazinului din Băneasa Shopping City

Autor: Alexandra Cepăreanu 28.11.2019
Lanţul românesc de librării Diverta, controlat de omul de afaceri Radu Octavian, are o reţea de circa 30 de unităţi şi va continua expansiunea anul viitor cu alte cel puţin trei magazine de cărţi şi produse de papetărie. Compania a redeschis recent unitatea din Băneasa Shopping City, mallul din nordul Bucureştiului fiind unul dintre cele mai puternice din ţară. Aici, Diverta a investit 200.000 de euro în reamenajarea şi rebrandingul magazinului din Băneasa Shopping City, care se întinde pe o suprafaţă de 600 mp, a spus pentru ZF Amalia Buliga, CEO al Diverta.

„Pentru anul viitor avem semnate deja trei deschideri, una în Târgovişte, una la Iaşi şi încă una în Bucureşti, în Colosseum Retail Park din zona de nord-vest a Capitalei. Bugetul de investiţii pentru anul viitor este în lucru“, a spus Amalia Buliga.