Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners fuzionează cu Dumitrescu Băjenaru Oancea, noua firmă urmând să aibă 65 avocaţi, dintre care 13 parteneri

Autor: Roxana Rosu 29.11.2019

 

 



Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners (ZRVP) a fuzionat cu firma Dumitrescu Băjenaru Oancea, activă pe piaţa locală din anul 2009, cei trei parteneri, Andrei Dumitrescu, Mihai Băjenaru şi Robert Oancea, urmând să intre în echipa de management a ZRVP ca parteneri.

Integrarea DBO va fi efectivă cu data de 1 ianuarie 2020. ZRVP va avea un număr de 65 avocaţi, dintre care 13 parteneri, precum şi 30 de angajaţi ai departamentelor de suport.

“Într-o piaţă intrată în epoca spin-off-urilor, ZRVP este singura firmă din topul avocaturii din România născută dintr-o fuziune. Suntem o şcoală de avocatură care de 24 ani a trăit şi s-a dezvoltat prin intermediul avocaţilor crescuţi în propria pepinieră şi am ajuns în punctul în care, pentru consolidarea capacităţii de a gestiona proiecte mari şi foarte mari, ne întărim şi din exterior. Începând cu 1 ianuarie 2020, DBO se va integra în ZRVP, rezultatul fiind o firmă de 65 de avocaţi, aptă să răspundă mai bine oricărei solicitări a clientelei şi provocărilor permanente ale pieţei. Sunt convins că viitorul va confirma justeţea acestui pas”, a declarat Cosmin Vasile, avocat asociat coordonator ZRVP.