Libra Internet Bank finanţează cu 24 mil. euro construcţia hotelului dezvoltat de grupul Niro pe Bulevardul Expoziţiei din Capitală

Autor: Cristina Bellu 02.12.2019

Swissútel va avea 85 de metri înălţime, cu 27 de nivele, dintre care 3 subterane, şi o suprafaţă totală construită de 30.000 mp.Libra Internet Bank şi grupul de firme Niro anunţă semnarea un acord de finanţare în valoare de 24 milioane de euro pentru dezvoltarea proiectului hotelier din Bulevardul Expoziţiei din Capitală, care va fi operat de grupul Accor, sub brandul Swissôtel.

”Acest gen de proiect se potriveşte şi strategiei noastre de specializare pe nişe”, spune Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Swissôtel este cel mai nou proiect hotelier al Niro Investment Group. Construcţia clădirii a demarat în octombrie 2018, în acest moment fiind finalizate lucrările la structura subterană. Hotelul urmează să fie dechis în 2022, iar investiţia totală este estimată la 52 de milioane de euro.

„Este un proiect ambiţios, conceput ca un reper de calitate pe piaţa hotelieră din Bucureşti, care se află încă mult în urma altor capitale europene şi are mare nevoie de astfel de investiţii. Susţinerea acordată de Libra Internet Bank este o confirmare a potenţialului de creştere pe care l-am observat pe segmentul hotelurilor de lux”, adaugă Zsolt Nagy, CEO al Niro Investment Group.