Avocaţii de la Stratulat Albulescu i-au asistat pe francezii de la Societe Generale pentru închirierea a 10.500 mp în zona Cotroceni din Bucureşti

Autor: Alex Ciutacu 03.12.2019

Societe Generale European Business Service (SG EBS), parte a grupului francez Societe Generale, a primit asistenţă juridică de la casa de avocatură Stratulat Albulescu în cadrul tranzacţiei prin care a închiriat 10.500 mp în cea de-a treia clădire a proiectul Campus 6 al Skanska din zona Cotroceni.

Divizia francezilor de la SocGen au închiriat şi 57 de locuri de parcare. Chiriaşul va prelua spaţiul în trimestrul al IV-lea al anului 2020. Skanska a început construcţia Campusului 6 în decembrie 2018 şi se aşteaptă să finalizeze ambele clădiri (Campus 6.3. şi Campus 6.4) în al III-lea trimestru al anului 2020.

În urma finalizării acestei tranzacţii de închiriere a spaţiului de către SG EBS, clădirea este ocupată în procent de 91%.

Avocaţii Stratulat Albulescu implicaţi in acest proiect au fost Tudor Ciambur (Senior Associate) şi Daiana Assoum (Associate), aceştia acordând asistenţă juridică cu privire la aspectele de drept imobiliar.