Farmec continuă extinderea în sistem de franciză şi deschide un magazin Gerovital în Piteşti. Investiţia ajunge la 50.000 de euro

Autor: Cristina Bellu 04.12.2019

Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producător local de cosmetice, activ şi pe piaţa de retail, continuă extinderea pe plan local odată cu deschiderea în Piteşti a unui nou magazin Gerovital în franciză.

Compania a marcat recent lansarea sistemului de franciză pentru magazinele Gerovital, prima unitate de acest gen fiind inaugurată în vara acestui an la Bacău.

”Ne bucurăm că sistemul de franciză, lansat în luna iunie a acestui an, reprezintă un real interes pentru cei care sunt sau vor să devină antreprenori şi doresc să investească într-o afacere 100% românească. Pentru investitori, proiectul de francizare reprezintă o oportunitate de business însoţită de pachetul de know-how pe care îl punem la dispoziţie, beneficiind de un capital de imagine al unui brand valoros, cu o tradiţie îndelungată; iar pentru noi, reprezintă câştigarea unor parteneri strategici în consolidarea culturii noastre antreprenoriale”, explică Mircea Turdean, Director General Farmec.