Ţuca Zbârcea & Asociaţii îşi extinde echipa de parteneri şi a promovat cinci avocaţi în poziţii de Managing Associate sau Senior Associate

Autor: Roxana Rosu 05.12.2019

Casa de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii a numit doi noi Parteneri, Dan Cristea şi Ciprian Timofte, ajungând la 27 de avocaţi asociaţi, şi a promovat cinci avocaţi, urmare a evaluărilor profesionale derulate în luna noiembrie. 

Numirile sunt efective de la 1 ianuarie 2020.

Dan Cristea este avocat pledant cu o experienţă profesională de 13 ani, fiind direct implicat sau coordonând dosare litigioase complexe în domeniul achiziţiilor publice, drept administrativ, drept comercial, dreptul sportului. De asemenea, el este iniţiatorul şi coordonatorul unor cursuri cu studenţi la drept sau reprezentanţi ai mediului de afaceri, dedicate perfecţionării tehnicilor de construcţie a unui discurs public şi a abilităţilor de oratorie.

Ciprian Timofte este avocat specializat în drept societar/comercial, fuziuni şi achiziţii, având 13 ani de experienţă profesională. El coordonează practica Ţuca Zbârcea & Asociaţii în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal, calitate în care a coordonat, în ultimii ani, proiecte complexe la nivelul tuturor industriilor relevante.