Ce companii apreciază angajaţii din România: Microsoft, detronată de polonezii de la Kruk

Autori: Ioana Matei , Business Magazin 08.12.2019

„Topul angajatorilor din România în 2019”, realizat de reprezentanţii platformei de resurse umane Undelucram.ro, plasează pe primele trei locuri în preferinţele angajaţilor de pe piaţa locală compania de recuperare de creanţe KRUK România, furnizorul de servicii de telecomunicaţii Nobel şi furnizorul de soluţii de comerţ electronic 2Checkout.

Microsoft, care ocupa anul trecut poziţia I în acest clasament, a coborât în prezent până pe locul 5; industria IT are însă în continuare o pondere importantă în clasament, cinci din primele companii incluse în top 10 reprezentând această industrie.

Clasamentul realizat de reprezentanţii undelucram.ro a fost alcătuit pe baza unui indice obţinut din media notelor acordate angajatorilor de către utilizatori (angajaţi sau foşti angajaţi) şi numărul de recenzii acordate pe platformă. Printre criteriile de evaluare se numără oportunităţile de avansare, pachetul salarial, managementul, timpul liber versus timpul la birou şi procedurile şi valorile companiei. Potrivit reprezentanţilor Undelucram.ro, pe platformă sunt înscrişi peste 450.000 de membri activi, iar în prezent pe aceasta există circa 300.000 de evaluări ale mediului de lucru, evaluări ale salariilor şi beneficiilor primite de către angajaţii din România.

TOPUL ANGAJATORILOR 2019 la nivel naţional, indiferent de domeniul de activitate

1. KRUK Romania

2. Nobel

3. 2Checkout

4. Decathlon Romania

5. Microsoft Romania

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro