Adina Vălean, comisarul european pentru transporturi a ales trei români în componenţa cabinetului său. Comisia de transporturi şi-a asumat obiective precum reducerea emisiilor de dioxid de carbon, construirea unei infrastructuri de alimentare cu combustibili alternativi, îmbunătăţirea condiţiilor de lucru şi a egalităţii de gen

Autor: Ramona Cornea 09.12.2019
Comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean, a ales trei români printre membrii cabinetului său. Doi dintre ei, Filip Alexandru Negreanu-Arboreanu şi Daniel Alexandru Nancu, au fost asistenţii Adinei Vălean în mandatul său anterior.

Filip Alexandru Negreanu-Arboreanu este vicepreşedintele comisie de transporturi din Parlamentul European are 33 de ani şi a fost timp de cinci ani asistent europarlamentar al Adinei Vălean, conform informaţiilor postate pe contul său de LinkedIn, o reţea de socializare orientată spre mediul de afaceri. Negreanu-Arboreanu a absolvit cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Daniel Alexandru Nancu a fost şi el asistent europarlamentar în mandatul anterior al Adinei Vălean.