Un secretar general al PMP a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei

Autor: Diana Grigore 07.12.2019

Lucian Rădulescu, secretar general al PMP Prahova, a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei şi Cercetării, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Totodată, Nicolae Drăghiea a fost numit inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Astfel, potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial, premierul Ludovic Orban l-a numit pe secretarul general al PMP Prahova, Lucian Rădulescu, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

O altă decizie publicată în Monitorul Oficial prevede numirea fostului preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), Niculae Havrileţ, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Totodată, Nicolae Drăghiea a fost numit prin mobilitate în funcţia publică de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Executivul a adoptat vineri o hătărâre pentru aplicarea mobilităţii acestuia din funcţia de prefect al judeţului Mehedinţi în funcţia publică de inspector guvernamental.

Nicolae Drăghiea a fost deputat în legislatura 1992-1996.