Marian Pîrvu, acoperişurile Wetterbest: Investim 3,3 mil. euro pentru a muta toată producţia din Băicoi, Prahova, pe o singură platformă

Autor: Alina-Elena Vasiliu 11.12.2019

În afară de Băicoi, compania mai are fabrici la Bistriţa, pe amplasamentul TeraPlast, dar şi în localitatea Podari de lângă Craiova.



Producătorul de acoperişuri me­ta­­lice Wetterbest, controlat în pro­porţie de 99% de grupul din con­strucţii TeraPlast, a dema­rat la începutul lunii decem­brie producţia într-o nouă fabri­că în localitatea Băicoi din judeţul Prahova. Wet­ter­best (denumit Depaco până acum câteva luni) avea deja o fabrică în Băicoi, la care s-a adăugat acum a doua, iar planul pentru 2020 este mutarea în­tre­gii producţii pe o singură platformă.

„Am investit 5,6 milioane de euro în noua fabrică, din care 1,6 milioane de euro au fost destinaţi echipamentelor, iar restul a în­semnat construcţia efectivă, de care s-a ocu­pat compania ACI Cluj. Din total, 1,8 mi­lioa­ne de euro sunt fonduri obţinute prin ajutor de stat“, spune Marian Pîrvu, direc­tor general al Wetterbest.

În afară de Băicoi, compania mai are fabrici la Bistriţa, pe amplasamentul Tera­Plast, dar şi în localitatea Podari de lângă Craiova.