„Trucuri” pentru un somn odihnitor. Alege saltele King Koil lucrate manual

Ziarul Financiar 11.12.2019

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.


Sursă foto: https://selectdesign.ro/alege-saltele-king-koil-pentru-un-somn-sanatos/


Cum somnul este un factor important în viaţa fiecăruia, transpunându-se atât în starea de spirit cât şi în activităţile zilnice pe care le desfăşurăm, este important să ne documentăm înainte a ne „decora” patul cu o nouă saltea.

„Când avem un somn odihnitor, ne bucurăm de un număr mare de beneficii: îmbunătăţire a memoriei şi a funcţiei creierului, un bun sistem de imunitate, o viaţă mai lungă şi o activitate fizică sporită. Pentru un somn sănătos, mare parte a medicilor ortopezi recomandă alegerea unor saltele King Koil”, spune Diana Şucu, care în urmă cu mai bine de cinci ani a adus pe piaţa locală trei branduri de mobilier de lux - Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt – operate sub umbrela Select Design by Diana Şucu.

King Koil este una dintre cele mai populare companii care produce saltele de dormit, a cărui poveste a început în secolul al XIX-lea. „Cele mai scumpe hoteluri din lume îşi echipează penthouse-urile şi apartamentele regale cu saltele King Koil, pentru a le asigura oaspeţilor de vază un somn de calitate. Este un brand recunoscut şi apreciat la nivel mondial.”

De asemenea, toate saltelele King Koil sunt lucrate manual, compania folosind cele mai noi tehnologii disponibile pe piaţă.

Diana Şucu spune că persoanele care aleg să cumpere o saltea King Koil caută un grad înalt de confort.

„Mulţi dintre ei ne spun că vor să reproducă la ei acasă confortul marilor hoteluri din întreaga lume, cu care s-au familiarizat pe perioada vacanţelor sau când au fost în interes de serviciu/business. Saltelele King Koil sunt tot ce îţi poţi dori în materie de un somn odihnitor, iar atenţia pe care au captat-o este din ce în ce mai crescută.”