PAID, responsabilă de asigurările obligatorii pentru locuinţe, extinde echipa de management: Ionuţ Baciu este noul director financiar, iar Cosmin Tudor ajunge director de dezvoltare, ambii având experienţă de două decenii în asigurări

Autor: Roxana Rosu 12.12.2019

Ionuţ Baciu, care a lucrat 19 ani în do­me­niul asigurărilor, a preluat funcţia de di­rec­tor financiar la PAID (Pool-ul de Asi­gu­rare Împotriva Dezastrelor Naturale din Ro­mânia), iar Cosmin Tudor, fost manager în cadrul Groupama, este noul director de dez­voltare.

„După ce ne-am asigurat că PAID Ro­mânia este cât se poate de solidă din punct de ve­dere financiar, ne concentrăm acum pe ur­mătoarea etapă: dezvoltarea tu­turor cana­lelor de distribuţie care au capa­ci­ta­tea de a creşte acoperirea prin asigurare a fon­dului lo­cativ din România. Este evident că există de­ficienţe în aplicarea legii asi­gu­rării obli­gatorii a locuinţei, însă nu putem aştepta ca problemele să se rezolve de la sine. Facem, aşadar, tot ce ţine de noi pentru ca acest sistem de protecţie financiară să func­ţioneze în Ro­mâ­nia“, declară Ni­co­leta Radu, di­rec­tor general al PAID România.