AROBS Transilvania Software: Am alocat 5 milioane de euro pentru cele şapte achiziţii realizate până acum. Compania din Cluj-Napoca a preluat recent pachetul majoritar al SoftManager SRL din Ploieşti

Autor: Ioana Nita 12.12.2019

AROBS Transilvania Software, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de soluţii de IT, cu sediul central în Cluj-Napoca, a alocat până acum aproxi­ma­tiv 5 milioane euro pentru şapte achi­ziţii realizate în ultimii doi ani atât pe plan local, cât şi în străinătate.

„În ultimii doi ani, am făcut şapte achiziţii, dintre care patru în afara ţării - una în Olanda, una în Belgia şi două în Un­garia - şi trei în România. În unele tran­zacţii am achiziţionat integral firma, iar în altele am preluat pachetul majo­ri­tar de acţiuni“, a declarat pentru ZF Voicu Oprean, fondator şi CEO al AROBS Tran­sil­vania Software. Printre achiziţiile reali­zate anul trecut de compania clujeană se numără firmele CoSo şi Skyshield din Olanda, respectiv Ungaria, şi firma SAS din România. În prima parte a acestui an, AROBS a intrat şi pe piaţa platformelor soft­ware de resurse umane odată cu achi­ziţia departa­mentului specializat şi a apli­ca­ţiilor din portofoliul UCMS Group Ro­mânia, parte a grupului TMF, cu sediul în Olanda.