Daniel Mischie, preşedinte Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România - HORA: Apa minerală din România este cel mai bun produs pe care îl avem. Producătorii şi îmbuteliatorii au mare potenţial în ţară

Autor: Alexandra Cepăreanu 12.12.2019

Daniel Mischie, preşedintele Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA) a spus că apa minerală românească este cel mai bun produs pe care îl are România, având potenţial de dezvoltare atât pe piaţa locală cât şi pe pieţe externe.

„În restaurante nu sunt competitori străini pentru brandurile noastre de apă minerale. Apa minerală din România este cel mai bun produs pe care îl avem. Vindem foarte bine apă minerală în restaurante pentru că românii sunt obişnuiţi cu apa minerală românească. Cerd că producătorii şi îmbuteliatorii au mare potenţial în ţară. Considerăm că apele minerale si turismul balneo beneficiază de o oportunitate”, a spus Daniel Mischie în cadrul conferinţei „În căutarea brandului de ţară. România, izvorul de ape minerale al Europei”.