Fraţii Florea din Alba investesc 10 milioane euro într-o fabrică de prefabricate de beton în Strejnicu, la 15 km de municipiul Ploieşti

Autor: Laurentiu Cotu 13.12.2019

Noua fabrică va fi deschisă în 2020 şi va dubla producţia de pavaje a companiei ♦ Strategia de dezvoltare a Florea Grup urmăreşte trendul pieţei. Industria construcţiilor este în expansiune.



Compania Florea Grup din judeţul Alba, deţinută de fraţii Marcel şi David Florea, a demarat în acest an o in­vestiţie de peste 10 mil. euro în construcţia unei fabrici de prefa­bricate de beton cu o capacitate zilnică de 6.000 în localitatea Strejnicu, judeţul Prahova, la 15 kilometri de municipiul Ploieşti.

Noua investiţie a companiei Florea Grup, care urmează să fie inaugurată anul viitor, va dubla producţia de pavaje a companiei, care împreună cu fabrica din Alba Iulia va însuma o capacitate totală zilnică de 12.000 mp. Noua unitate de producţie din Strejnicu va dispune şi de un showroom de peste 5.500 mp.

Compania Florea Grup a lansat în vara anului 2017 brandul Florea Pavaje, odată cu inaugurarea fabricii de prefabricate de la Alba Iulia.

Florea Pavaje are în portofoliu peste 600 de produse.