Teodor Blidăruş, FintechOS: Anul viitor mizăm pe o nouă rundă de finanţare de 50-100 milioane de euro

Autor: Miruna Diaconu 16.12.2019

Start-up-ul FintechOS, specializat în dezvoltarea de soluţii de transformare digitală pentru industria financiară, mizează pe o finanţare de 50 - 100 mil. euro anul viitor pentru a susţine planurile de creştere ale companiei.

„Aşteptarea noastră este că vom realiza o rundă de serie B într-un an de acum înainte. Ne aşteptăm ca următoarea rundă să fie semnificativ mai mare, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro“, a declarat Teodor Blidăruş, cofondator & CEO al FintechOS, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Start-up-ul FintechOS tocmai a anunţat o rundă de finanţare de 13 mil. euro, care a fost condusă de Digital East Fund al Earlybird Venture Capital, unul dintre primele fonduri de investiţii care au pariat pe UiPath - primul unicorn din industria locală de IT şi OTB Ventures, cu participarea de tip follow-on a investitorilor existenţi Gapminder Ventures şi Launchub. Investitorii au evaluat compania la aproape 40 mil. euro, conform unor surse ale ZF.

Compania mizează pe o creştere accelerată a veniturilor, a adăugat Blidăruş. „Probabil că vom termina anul cu peste 4 milioane de euro. Aşteptarea mea este că veniturile noastre vor creşte cu cel puţin 300% anul viitor, adică să ajungem la 15 milioane de euro“.