Casa de avocatură Filip & Company a asistat fondul de investiţii Mozaik Investments în preluarea a 35% din acţiunile lanţului de cafenele 5 To Go

Autor: Cristina Bellu 17.12.2019

Casa de avocatură Filip & Company a asistat fondul de investiţii Mozaik Investments în procesul de achiziţie a 35% din acţiunile companiei 5 To Go, cel mai mare lanţ de cafenele din Europa de Est şi cea mai accesată franciză din România.

Restul de 65% din titlurile reţelei ce numără peste 140 de unităţi şi care are afaceri cumulate de 8 mil. euro în 2019 rămân în posesia antreprenorilor fondatori, Radu Savopol şi Lucian Bădilă.

„Este o investiţie frumoasă a clienţilor noştri de la Mozaik, într-un business foarte promiţător, dezvoltat 100% local. Sperăm ca 5 5 To Go să continue parcursul excelent cu noul acţionariat şi să ajungă una din poveştile antreprenoriale de referinţă din Europa de Est”, spune Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company.

Echipa implicată în această tranzacţie a fost coordonată de Alexandru Bîrsan (Partner) şi le-a inclus pe Olga Niţă (Counsel), Andreea Bănică (Associate) şi Alina Stoica (Ass ociate).