Care sunt beneficiile lenjeriilor din mătase: somn odihnitor, ţesătură naturală şi confortabilă

Ziarul Financiar 17.12.2019

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.

Sursă foto: https://selectdesign.ro/alege-lenjerii-din-matase-pentru-un-somn-odihnitor/

Pe lângă textura netedă şi fină, mătasea este o ţesătură naturală hipoalergenică şi aceasta împiedică strângerea prafului în ţesătură, ceea ce se transpune şi într-un somn mai odihnitor.

„Mătasea este incredibil de netedă şi se simte excelent pe piele. Este o ţesătură naturală hipoalergenică, ce împiedică strângerea prafului în ţesătură. Aviz persoanelor alergice. Lenjeriile din mătase sunt foarte confortabile în orice anotimp: iarna ţin de cald, iar vara sunt răcoroase. În plus, mătasea îi permite corpului să respire”, este de părere antreprenoarea Diana Şucu, soţia omului de afaceri Dan Şucu.

Ea a adus pe piaţa din România, în urmă cu mai bine de cinci ani, trei branduri de mobilier de lux, este vorda despre Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt, pe care le operează sub umbrela Select Design by Diana Şucu. În 2018, businessul a ajuns la afaceri de 1,2 milioane de euro.

În plus, lenjeriile din mătase sunt rezistente, fiind o ţesătură net superioară oricărei alte ţesături naturale, spune antreprenoarea.

„Dacă eşti în căutare de lenjerii din mătase, te aşteptăm în showroom-urile noastre din Băneasa Shopping City (Ethan Allen, Caracole & Bernhardt Interiors) cu lenjerii de pat La Perla Home by Fazzini, brand sinonim cu excelenţa italiană în materie de textile pentru casă.”