(P) CreditAmanet, soluţia ta de încredere pentru obţinerea unui împrumut rapid şi simplu, sărbătoreşte un deceniu

Autor: Publicitate 18.12.2019

CreditAmanet îşi are începuturile, în urmă cu un deceniu, sub marca menţionată desfăşurându-se o gamă largă de servicii, de la împrumuturi de tip amanet, schimb valutar sau transferuri de numerar, până la vânzări prin reţeaua de magazine sub acelaşi nume şi online, pe www.creditamanet.ro.

Compania a apărut pe piaţa românească în contextul nevoilor populaţiei, de a se credita sau chiar de a-şi înlocui bunurile simplu şi rapid, beneficiind de birocraţie minimă.

Astfel, a fost doar o chestiune de timp, până ce CreditAmanet a reuşit să fie compania cu cel mai dezvoltat portofoliu de servicii şi produse de pe piaţa de profil din România: de la bijuterii din aur şi cu diamante, ceasuri, genţi sub branduri de lux şi premium, până la electronice, electrocasnice şi scule electrice.

În timp, extinderea pe teritoriul ţării a venit de la sine, în prezent, CreditAmanet numărând nu mai puţin de 22 de agenţii, în Bucureşti, Ilfov, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Focşani, Bacău, Galaţi şi Constanţa. Practic, oricine are nevoie, găseşte aproape de casa sa un CreditAmanet, în galerii comerciale sau mall-uri, într-un cadru amenajat după standarde înalte de calitate şi, foarte important, securitate.

Valorile companiei: un angajat mulţumit înseamnă un client satisfăcut

Când vine vorba despre valorile companiei, satisfacţia angajaţilor şi a clienţilor primează, existând oameni în companie care sărbătoresc, astăzi, 10 ani de activitate, fiind alături, încă de la început. De partea cealaltă, sunt numeroşi clienţi, care revin la serviciile CreditAmanet, desfăşurând tranzacţii comerciale de o perioadă lungă de timp.

Iar acest lucru se reflectă atât în cifra de afaceri, cât şi în numărul angajaţilor, acestea fiind dublate, din 2014 şi până în prezent. Dacă, în zilele noastre, numărul angajaţilor se ridică la 110, cifra de afaceri pentru 2019 este estimată la 10 milioane de euro.

„Când am gândit conceptul CreditAmanet, am vrut ca oamenii să aibă un partener alături, în momentele în care au nevoie şi să poată avea încredere. Aşa se face că punem mare preţ pe siguranţă, profesionalism şi seriozitate, fiind practic soluţia rapidă şi avantajoasă pentru nevoile financiare”, povesteşte Claudiu Diaconu, Managing Partner CreditAmanet.

Cum poţi obţine un împrumut, în doar câteva minute?

Un client care vrea un împrumut de tip amanet, folosind un bun drept gaj, trebuie să solicite autentificarea şi evaluarea acelui bun, ceea ce se obţine rapid, în oricare agenţie sau chiar prin call-center, într-un program accesibil oricui, de luni până duminică, între orele 9:00 şi 22:00. Apoi, clientul primeşte oferta de preţ şi, după ce o acceptă, completează contractul de amanet în oricare agenţie, obţinând pe loc suma de bani agreată.

În funcţie de categoria bunului lăsat în amanet şi de valoarea împrumutului, procesul poate dura de la câteva minute, până la maximum câteva ore. Interesant este că, în proporţie de 90%, împrumuturile se rambursează, iar bunurile se întorc la posesorii lor. Între timp, aceştia pot verifica în timp real statusul comenzii lor, după ce îşi fac un cont pe www.creditamanet.ro.

Nu doar obţinerea unor împrumuturi, ci şi înlocuirea bunurilor poate fi luată în calcul. CreditAmanet are expuse spre vânzare o gamă largă de bunuri, în stare excelentă şi la preţuri avantajoase: electronice, ceasuri, genţi, bijuterii de aur noi, bijuterii cu diamant, toate acestea fiind prezente atât în agenţii, cât şi online. Pentru a doua variantă, achiziţia poate fi făcută într-un mediu securizat, atât cu plata cu cardul, cât şi ramburs, livrarea fiind în maximum 48 de ore lucrătoare, cu verificarea coletului, înainte de a-l accepta.

Şi, nu în ultimul rând, schimbul valutar sau transferul de numerar este unul dintre serviciile importante, oferite în toate agenţiile.

Reperele CreditAmanet: