ZF Live special de la Microsoft Envision Forum. Cristian Herghelegiu, CEO Dendrio: O companie nu mai poate fi agilă în business fără IT

Autor: Alexandra Cepăreanu 23.12.2019

Companiile din orice domeniu de activitate nu mai pot fi agile fără a se folosi de IT astfel că decizia de a digitaliza operaţiunile nu mai aparţine departamentelor tehnice, a declarat Cristian Herghelegiu, CEO al furnizorului de servicii de training de IT Dendrio, parte a grupului Bittnet, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii ZF Live transmise de la evenimentul Microsoft Envision Forum.

„Partea de digital, de cele mai multe ori oamenii consideră că aparţine zonei de IT. În realitate acum decizia de a deveni o companie digitală sau nu este a businessului. Iar IT-ul sunt doar cei care facilitează acel drum. Pentru că de fapt decizia este dacă vrei să ai o companie agilă în business sau nu. Dacă vrei să mergi pe metodele clasice, tradiţionale, nu ai nevoie de cloud şi alte lucruri, dar dacă vrei să evoluezi ai nevoie să schimbi fundamental elemente din companie”, a afirmat Herghelegiu.