Cum a reuşit un bărbat care a pretins că e un prinţ din Arabia Saudită să obţină aproape 8 milioane de dolari de la investitori

Ziarul Financiar 18.01.2020

În 2017, un bărbat numit Khalid Bin Al-Saud, care pretindea că este prinţ, membru al familiei regale saudite, a avut o serie de discuţii cu dezvoltatorii imobiliari pentru a face o investiţie de 400 de milioane de dolari într-un hotel iconic de lux din Miami Beach.

El părea cu siguranţă că este parte a familiei regale. Pentru început, „prinţul”, care a spus că locuieşte într-un penthouse luxos, a pretins totodată că deţine întregul imobil de pe Insula Fisher din largul coastei Miami (cu rezidenţi celebri printre care se numără Oprah Winfrey şi Andre Agassi, insula se mândreşte cu un venit mediu de 2,5 milioane dolari începând cu 2015).

Khalid a condus regulat în jurul enclavei de lux într-un Ferrari California din 2016 (cu un preţ de bază de aproximativ 200.000 de dolari), plăcuţe de înmatriculare diplomatice sportive şi un detaliu de securitate. De asemenea, se ştia că se plimbă şi cu alte vehicule de lux, de la un Bentley la un Rolls Royce, în timp ce călătorea cu iahturi şi cu avioane private.

Şi Khalid s-a asigurat că îşi promovează stilul de viaţă fabulos pe reţelele de socializare, postând fotografii pe Instagram în care îşi etala vehiculele de lux, bijuteriile încrustate cu diamante sau ceasurile Rolex. Profilul său de Instagrama arătat, de asemenea, că îşi transporta animalul de companie – un chihuahua pe nume Foxy, într-o cuşcă marca Louis Vuitton în valoare de circa 2.700 de dolari.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro